Hemen Teklif Al

DEKOR AĞ VE FİLESİ NEDİR ?

09 Şubat 2020 - Pazar

Yaşan alanlarının ve ticari mekanların dekorasyonlarında ağların kullanımı, ortama hoş bir hava katmak için tercih edilen bir yöntemdir. Ortamdakilere denizi anımsatan balık ağı görünümlü Dekor Ağları ve Fileleri ile mükemmel bir tasarım elde etmek mümkün olabilecektir.

1cm’den 15cm’ye kadar farklı ağ genişliği seçeneklerine sahip ürünlerin farklı renklerine de erişmek mümkündür. Sipariş verirken renk, ebat ve ağ genişliği gibi detayları bize bildirmeniz durumunda tam olarak istediğiniz ürün adresinize gönderilecektir. Hazırladığınız zeminin üzerine mükemmel bir hava katacak Dekor Ağları ve Fileleri uzun süre ilk günkü görselini koruyacak olup, kirlenmesi durumunda çıkarılıp kolayca yıkanabilecektir. UV-Polyamid malzemeden üretilmiş Dekor Fileleri dekorasyon amacı ile istenilen her ortamda mükemmel sonuçları ortaya koyacaktır. Bu noktada tasarım sizin veya mimarınızın yaratıcılığı ile ilişkili olup, bizim mucizevi tasarımlara Dekor Ağları ve Fileleri katkımız söz konusu olacaktır.

İstediğiniz büyüklükte ağ siparişini sitemizin Dekor Ağları ve Fileleri kategorisinde belirtilen ürün linklerinden yapabilirsiniz. Sipariş verirken tüm detayları doğru seçtiğinizden emin olunuz. Size özel hazırlanacak ürünlerin ihtiyacı karşılayacak şekilde üretilmesinin önemli olduğun u unutmayınız.

Sitemizden vereceğiniz Dekor Ağları ve Fileleri siparişleriniz mümkün olan en kısa zamanda hazırlanmakta ve adrese gönderilmek üzere kargoya verilmektedir. Siparişlerinizi kredi kartınızı kullanarak verebileceğiniz gibi, dilerseniz banka transferi ile sipariş verebilirsiniz. İşleminiz sipariş onayından hemen sonra başlayıp en hızlı şekilde tamamlanacaktır.

Dekor filesi hakkında Fiyat Teklifi Almak, Ölçülerinizi Bildirmek veya Detaylı Bilgi İçin 0212 853 46 26 yada 0542 672 46 26  numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. ürünleri İncelemek için TIKLAYINIZ

TEKLİF ALMA FORMU


liman file

Yeni Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun !