Hemen Teklif Al

BASKETBOL FİLESİ NEDİR VE KALINLIK NE OLMALI ?

09 Şubat 2020 - Pazar

Spor alanlarının kaplamasında farklı çözümler kullanılır. Geleneksel olarak metal telle çevrilmesi yöntemi benimsenen spor alanlarında şimdi çok daha efektif ve ekonomik bir çözüm hizmetimizde. Örneğin; Basketbol Ağ ve Fileleri, saha çevresinin kapatılmasından pota filelerine kadar farklı biçimlerde kullanılabilmektedir. Metal tel örgüye göre oldukça ekonomik olan çözüm, en az bu kadar süre ömrünü muhafaza eder. Bu noktada Basketbol Ağ ve Fileleri için güvenlik noktasında eleştiriler yapılıyor olsa da, bu noktada metal telin de aşılamaz olmadığı akılda tutulmalıdır. Tel örgü hiçbir formu ile geçilemez değildir. Basketbol Ağ ve Fileleri ise, bu özellik noktasında tel örgülerle benzeşmekle birlikte, bakım ve onarımı çok daha kolay olan bir üründür. Herhangi bir yırtık durumunda katlanılacak onarım maliyeti, tel örgüden oldukça düşüktür.

Basketbol Ağı farklı ağ genişlikleri ve örgü kalınlıklarında tercih edilebilir. Ürünlerin üretiminde binlerce kiloluk ürünleri depolarda ayırma mukavemetine sahip kuvvette malzeme kullanılır. Bu özelliği ile Basketbol Fileleri hakkında en az metal örgü kadar kuvvetli olduğu söylenebilmektedir. Çok geniş ölçülerde üretilmiş olduğu gibi, ölçeğe özel de imal edilebilen Basketbol Ağ ve Fileleri istenirse eklenerek de kullanılabilir ve hiçbir görsel problem yaratmaz. İstediğiniz spor alanının çevrelenmesinde kullanabileceğiniz yüksek nitelikli Basketbol Ağ ve Fileleri ile basketbol sahalarının mükemmel bir görünüme sahip olmasını sağlamak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Basketbol Çevre, Tavan Filesi ve Basketbol Fiesi hakkında Fiyat Teklifi Almak, Ölçülerinizi Bildirmek veya Detaylı Bilgi İçin 0212 853 46 26 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. ürünleri İncelemek için TIKLAYINIZ

 

 

TEKLİF ALMA FORMU


liman file

Yeni Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun !